טכנולוגיית CIP – Cleaning In Place

בהדרכת: מר משה לנדסברג
גרסה להדפסה

שתף קולגה:

ציוד ומערכות יצור ופיתוח תהליכים במפעלים ביוטכנולוגיים, ביופרמצבטיים, פרמצבטיים ומפעלי מזון, עוברים תהליך ניקוי בטכנולוגית CIP (Cleaning In Place). תהליך ניקוי CIP אינו מצריך ניוד או הזזה של ציוד ממקומו הקבוע, הינו מהיר יחסית, חסכוני ויעיל באם הוא מתבצע באופן שיטתי ומבוקר. פרמנטורים, ביוראקטורים, ראקטורים, מיכלים צנטריפוגות, מערכות פילטרציה, צנרת, אביזרי צנרת וברזים מנוקים, תוך שימוש בטכנולוגיה זו, במרבית המפעלים...המשך קריאה

ציוד ומערכות יצור ופיתוח תהליכים במפעלים ביוטכנולוגיים, ביופרמצבטיים, פרמצבטיים ומפעלי מזון, עוברים תהליך ניקוי בטכנולוגית CIP (Cleaning In Place). תהליך ניקוי CIP אינו מצריך ניוד או הזזה של ציוד ממקומו הקבוע, הינו מהיר יחסית, חסכוני ויעיל באם הוא מתבצע באופן שיטתי ומבוקר.
פרמנטורים, ביוראקטורים, ראקטורים, מיכלים צנטריפוגות, מערכות פילטרציה, צנרת, אביזרי צנרת וברזים מנוקים, תוך שימוש בטכנולוגיה זו, במרבית המפעלים המייצרים תרופות ומזון, מעשה יום יום.

סגור
תאריכים: 
  • 31/01/2023
  • 02/02/2023
  • 07/02/2023
  • 09/02/2023
  • 14/02/2023
  • 16/02/2023
מיקום הקורס: הקורס יועבר באמצעות Zoom
משך הפעילות: 3 ימי לימוד מפוצלים ל 6 מפגשי Zoom
שעות: 12:30 - 09:00
נקודות זכות: 3
שפת הקורס: עברית

עלות הקורס: ₪5,265 + מע"מ
יש לך מנוי? מגיעה לך הנחה נוספת!

יש לך שאלה? יש לנו את כל התשובות

מה תכני הקורס?

  • עקרונות תכנון מערכות CIP
  • מנגנוני וחומרי ניקוי
  • הגורמים המשפיעים על איכות הניקוי
  • שיטות ניקוי אופייניות
  • תכנון ציוד על מנת שיתאים ל CIP
  • המבנה ורכיבי מערכות CIP
  •  CIP של ציוד לתהליכים יבשים (אבקות)
  • אימות (Qualification) ותיקוף (Validation) של תהליכי CIP (DQ, IQ,OQ, PQ)

למי זה מתאים?

  • אנשי יצור, מפעילים, הנדסאים ומהנדסים העוסקים ביצור ובניקוי ציוד יצור בתעשיית התרופות והמזון.
  • הנדסאים, מהנדסים, אנשי אחזקה ומנהלים, העוסקים בתכנון, התקנה ואחזקה של מערכות CIP במפעלים ביוטכנולוגיים, פרמצבטיים ומפעלי מזון.
  • אנשי איכות – בקרת איכות ואבטחת איכות, אנשי ואלידציה וכל העובדים הקשורים לציוד היצור ולמערכות ה CIP ואמונים על שגרת הבדיקות שלהם.

מה אקבל מכך בפועל?

  • ישום העקרונות הטכנולוגיים לצורך ניקוי מערכות וציוד תהליכי במפעלים פרמצבטיים, ביוטכנולוגיים, ביופרמצבטיים ומפעלי מזון
  • הכרת דרישות האיכות וה cGMP למערכות CIP ולמערכות וציוד העוברים ניקוי בתהליכי CIP
  • הבנה והטמעה של יישום הדרישות בשימוש יומיומי במערכות  CIP
  • ולידציה של תהליכי ניקוי בטכנולוגית CIP

מי מעביר את הקורס?

משה לנדסברג
יועץ למפעלים ביוטכנולוגיים וביופרמצבטיים, בעלים ומנכ"ל של חברת הייעוץ "מולן
קרא עוד

הוספת תגובה

[contact-form-7 404 "לא נמצא"]