ציוד ומערכות יצור ופיתוח תהליכים במפעלים ביוטכנולוגיים, ביופרמצבטיים, פרמצבטיים ומפעלי מזון, עוברים תהליך ניקוי בטכנולוגית CIP (Cleaning In Place). תהליך ניקוי CIP אינו מצריך ניוד או הזזה של ציוד ממקומו הקבוע, הינו מהיר יחסית, חסכוני ויעיל באם הוא מתבצע באופן שיטתי ומבוקר. פרמנטורים, ביוראקטורים, ראקטורים, מיכלים צנטריפוגות, מערכות פילטרציה, צנרת, אביזרי צנרת וברזים מנוקים, תוך שימוש בטכנולוגיה זו, במרבית המפעלים...
המשך קריאה
ציוד ומערכות יצור ופיתוח תהליכים במפעלים ביוטכנולוגיים, ביופרמצבטיים, פרמצבטיים ומפעלי מזון, עוברים תהליך ניקוי בטכנולוגית CIP (Cleaning In Place). תהליך ניקוי CIP אינו מצריך ניוד או הזזה של ציוד ממקומו הקבוע, הינו מהיר יחסית, חסכוני ויעיל באם הוא מתבצע באופן שיטתי ומבוקר.
פרמנטורים, ביוראקטורים, ראקטורים, מיכלים צנטריפוגות, מערכות פילטרציה, צנרת, אביזרי צנרת וברזים מנוקים, תוך שימוש בטכנולוגיה זו, במרבית המפעלים המייצרים תרופות ומזון, מעשה יום יום.
סגור