באמצעות תהליכי תסיסה קלאסיים, יוצרו חומרי מזון, תוספי מזון וחומרים אנטיביוטיים. בעשרים השנים האחרונות של המאה ה-20 נעשה שימוש רחב בטכנולוגית התסיסה לצורך גידול מיקרו-אורגניזמים, בעקר חיידקים ושמרים רקומביננטיים, תאים אנימליים וצמחיים. תוצרי תהליך התסיסה הינם מוצרים מוגמרים או חומרי גלם ליצור תרופות וחומרים ביולוגיים - הורמונים, ציטוקינים וסוגי חלבונים אחרים - וחומרי טבע יחודיים. תהליך הפרמנטציה הינו תהליך מקובל,...
המשך קריאה
באמצעות תהליכי תסיסה קלאסיים, יוצרו חומרי מזון, תוספי מזון וחומרים אנטיביוטיים. בעשרים השנים האחרונות של המאה ה-20 נעשה שימוש רחב בטכנולוגית התסיסה לצורך גידול מיקרו-אורגניזמים, בעקר חיידקים ושמרים רקומביננטיים, תאים אנימליים וצמחיים. תוצרי תהליך התסיסה הינם מוצרים מוגמרים או חומרי גלם ליצור תרופות וחומרים ביולוגיים – הורמונים, ציטוקינים וסוגי חלבונים אחרים – וחומרי טבע יחודיים.
תהליך הפרמנטציה הינו תהליך מקובל, נפוץ, ויעיל לקבלת מוצרים נקיים ואיכותיים גם בראשית המאה ה-21.
הקורס מתחקה אחרי תהליך הפרמנטציה, דרישות האיכות והדרישות הרגולטוריות הייחודיות לתהליך וכיצד ניתן ליישם אותן הלכה למעשה.
סגור