באמצעות תהליכי תסיסה קלאסיים, יוצרו חומרי מזון, תוספי מזון וחומרים אנטיביוטיים. בעשרים השנים האחרונות של המאה ה-20 נעשה שימוש רחב בטכנולוגית התסיסה לצורך גידול מיקרו-אורגניזמים, בעקר חיידקים ושמרים רקומביננטיים, תאים אנימליים וצמחיים. תוצרי תהליך התסיסה הינם מוצרים מוגמרים או חומרי גלם ליצור תרופות וחומרים ביולוגיים – הורמונים, ציטוקינים, חלבונים למיניהם, חומרי טבע יחודיים ובתקופה האחרונה מהווה התסיסה את אחד התהליכים...
המשך קריאה
באמצעות תהליכי תסיסה קלאסיים, יוצרו חומרי מזון, תוספי מזון וחומרים אנטיביוטיים. בעשרים השנים האחרונות של המאה ה-20 נעשה שימוש רחב בטכנולוגית התסיסה לצורך גידול מיקרו-אורגניזמים, בעקר חיידקים ושמרים רקומביננטיים, תאים אנימליים וצמחיים. תוצרי תהליך התסיסה הינם מוצרים מוגמרים או חומרי גלם ליצור תרופות וחומרים ביולוגיים – הורמונים, ציטוקינים, חלבונים למיניהם, חומרי טבע יחודיים ובתקופה האחרונה מהווה התסיסה את אחד התהליכים המרכזיים בתעשית הפודטק שמתפתחת בקצב מהיר.
תהליך הפרמנטציה הינו תהליך מקובל, נפוץ, ויעיל לקבלת מוצרים נקיים ואיכותיים גם בראשית המאה ה-21.
הקורס מתחקה אחרי תהליך הפרמנטציה, דרישות האיכות והדרישות הרגולטוריות הייחודיות לתהליך וכיצד ניתן ליישם אותן הלכה למעשה.
סגור
2 תגובות ל- "פרמנטציה"
שלום,
אני מתעניינת בקורס פרמנטציה. בשל נסיעת עבודה אני אחמיץ את שני המפגשים הראשונים. האם אוכל לקבל את ההקלטות ולהשלים בעצמי את החומר או שההשתתפות בשיעור עצמו היא חיונית?
תודה, אילנה
אילנה שלום,
תודה רבה על פנייתך.
נציגת ביופורום תיצור איתך קשר בהקדם עם מענה לשאלותייך.