בכרומטוגרפיה הגזית (GC) נעשה שימוש רב התעשיה. היא אחת משיטות האנליזה המקובלות בתעשייה הפרמצבטית, בתעשיית המזון, בתעשייה הפטרוכימית ובתעשיות רבות נוספות. היא אחת משיטות ההפרדה היציבות ביותר וניתן להתאים אותה למטריקסים ולאנליטים רבים ומגוונים. איכות התוצאה של אנליזת ה GC תלויה במספר גורמים קריטיים כמו:
- הכנה נכונה של המטריקס והאנליט לפני ההרצה ב GC
- בחירת הגלאי
- בחירת המערכת האופטימאלית...המשך קריאה
בכרומטוגרפיה הגזית (GC) נעשה שימוש רב התעשיה. היא אחת משיטות האנליזה המקובלות בתעשייה הפרמצבטית, בתעשיית המזון, בתעשייה הפטרוכימית ובתעשיות רבות נוספות. היא אחת משיטות ההפרדה היציבות ביותר וניתן להתאים אותה למטריקסים ולאנליטים רבים ומגוונים.
איכות התוצאה של אנליזת ה GC תלויה במספר גורמים קריטיים כמו:
- הכנה נכונה של המטריקס והאנליט לפני ההרצה ב GC
- בחירת הגלאי
- בחירת המערכת האופטימאלית לאנליזה
במהלך הקורס חולק ד"ר בר אילן את ניסיונו הרב תוך הדגמות והמחשות של מקרי בוחן להם היה שותף במהלך שנות עבודתו ככימאי אנליטי

סגור