מוטי רבהון

גרסה להדפסה

שתף קולגה:

בוגר הפקולטה לחקלאות, מוסמך המחלקה לביוטכנולוגיה באוניברסיטת תל אביב ובעל דוקטורט בביוטכנולוגיה מהאוניברסיטה העברית ואוניברסיטת חיפה.

מעל 30 שנות נסיון בפיתוח תהליכי פרמנטציה, הפרדה, ניקוי, גמלון לסקלה תעשייתית, ומסחור של מוצרים מבוססי פרמנטציה כחלבונים אלטרנטיביים, חומרי טעם וריח, אנזימים, מולקולות קטנות, וקצינות ותכשירים מיקרוביאליים להגנת הצומח.

מייסד שותף ומנכ"ל האגודה הישראלית לפרמנטציה, ומייעץ בתחום.

יש לך שאלה? arrow 1

    אנא חזרו אלי