גב' ג'וזפין יוסף-ספיר בעלת ניסיון של 16 שנים בתחומי האיכות.
בין תפקידיה אפשר לציין: מנהלת איכות, חוקרת איכות ומהנדסת איכות בתעשיות הפארמה, ביוטק, פודטק ומיכשור רפואי. בחברות: טבע,Novartis ו- Aleph Farms
בעלת תואר ראשון BSc. בהנדסת איכות, ביו תהליכים ובהתמחות של הנדסה ביוטכנולוגית ומזון, הפקולטה להנדסת ביוטכנולולגיה ומזון, בטכניון.
תואר שני MSc. בהנדסת הבטחת איכות ואמינות וניהול טכנולוגיה, ב HIT, המכון הטכנולוגי בחולון.
מוסמכת לניהול איכות ומצוינות ארגונית מזה כ 10 שנים מטעם האיגוד האמריקאי לאיכות, ASQ
ומטעם האיגוד הישראלי לאיכות, ISQ.
מומחית להטמעה ועבודה לפי עקרונות תנאי ייצור נאותים, שיפור מתמיד, מהימנות נתונים ביצור בעבודה היומיומית, עבודה בחדרים נקיים, איכות וקווליפיקציה של חומרי גלם, איכות ברכש, שרשרת אספקה, מחסנים והסמכת ספקים, ניהול איכות במעבדות בקרת איכות, איכות בניהול תלונות לקוח, חקירות, קפאות ובקרות שינוי, למידה ויישום של כלי איכות ושיפור מתמיד בארגון.