מסיימת דוקטורט בביוטכנולוגיה והנדסת מזון בטכניון. בעלת נסיון מחקרי בתחומים: כימיה של מזון, עיבוד מזון, מיקרוביולוגיה של מזון, פיתוח שיטות ותהליכי תסיסה.
כיום סמנכ"ל מדע בחברת Hargol FoodTech.
מסיימת דוקטורט בביוטכנולוגיה והנדסת מזון בטכניון. בעלת נסיון מחקרי בתחומים: כימיה של מזון, עיבוד מזון, מיקרוביולוגיה של מזון, פיתוח שיטות ותהליכי תסיסה.
כיום סמנכ"ל מדע בחברת Hargol FoodTech.
הנושאים שמעניינים אותי
(אפשר לבחור מספר נושאים)