התעשייה מתמודדת בשנים האחרונות עם עליה משמעותית בדרישות הרגולטוריות משיטות העבודה שמיושמות במעבדות של ביקורת בתעשייה הביופרמצבטית. עומסי העבודה וההכרח להענות בצורה נאותה לדרישות הרגולטוריות, הפכו את המעבדות – אנליטית, מיקרוביולוגית וביוטכנולוגית – לצוואר בקבוק בתהליך הייצור. לעובדה זו השפעה רבה על משך הפיתוח ועל ביצועי תפעול כוללים, שגורמים, בסופו של דבר, לעיכובים באספקה ללקוח. בעולם התחרותי בו פועלות התעשיות...
המשך קריאה
התעשייה מתמודדת בשנים האחרונות עם עליה משמעותית בדרישות הרגולטוריות משיטות העבודה שמיושמות במעבדות של ביקורת בתעשייה הביופרמצבטית. עומסי העבודה וההכרח להענות בצורה נאותה לדרישות הרגולטוריות, הפכו את המעבדות – אנליטית, מיקרוביולוגית וביוטכנולוגית – לצוואר בקבוק בתהליך הייצור. לעובדה זו השפעה רבה על משך הפיתוח ועל ביצועי תפעול כוללים, שגורמים, בסופו של דבר, לעיכובים באספקה ללקוח. בעולם התחרותי בו פועלות התעשיות הביופרמצבטיות, גידול ביצ?רי?ת של המעבדה וביעילותה הינם בעלי השפעה מכרעת הן על קיצור משך הזמן של כל משימה ועל איכותה והן על עלות הבדיקות.
הסמינר מרוכז בהיבטים הניהולים – בארגון המעבדה ובשינויים הנדרשים (אין התייחסות לצדדים המקצועיים שעומדים בבסיס המדעי של הבדיקות האנליטיות, המיקרוביולוגיות והביוטכנולוגיות).
סגור