ייצור יבש ומוצקים

בהדרכת: מר ערן יונה
גרסה להדפסה

שתף קולגה:

מקוון - בזום
מוצרים פארמצבטיים ותוספי מזון, ברובם המכריע, שייכים לתחום הייצור היבש והמוצקים. צורות מתן רוקחיות כגון טבליות, כמוסות, אבקות הינן האופציות הפשוטות והמועדפות בקרב  אנשי הפיתוח/פורמולטורים, מפעלי הייצור ומשתמשי הקצה. מוצרים השייכים לקבוצת הייצור היבש והמוצקים מתאפיינים ביתרונות רבים, כגון: נוח לנשיאה, קל לזיהוי, נוח לנטילה, יציבות וחיי מדף ארוכים, עלויות ייצור ושינוע נמוכות יחסית ועוד... מוצרים רבים מיוצרים כיום בשיטת...המשך קריאה

מוצרים פארמצבטיים ותוספי מזון, ברובם המכריע, שייכים לתחום הייצור היבש והמוצקים. צורות מתן רוקחיות כגון טבליות, כמוסות, אבקות הינן האופציות הפשוטות והמועדפות בקרב  אנשי הפיתוח/פורמולטורים, מפעלי הייצור ומשתמשי הקצה.

מוצרים השייכים לקבוצת הייצור היבש והמוצקים מתאפיינים ביתרונות רבים, כגון:

נוח לנשיאה, קל לזיהוי, נוח לנטילה, יציבות וחיי מדף ארוכים, עלויות ייצור ושינוע נמוכות יחסית ועוד…

מוצרים רבים מיוצרים כיום בשיטת הייצור היבש, ביניהם מוצרים שמספקים שחרור מושהה, איטי או מבוקר של חומרים פעילים לתוך הדם, שילוב של חומרים פעילים שונים בטבליה אחת וכדומה.

הקורס יאפשר למשתתפים להרחיב ידע, להבין יתרונות וחסרונות של כל טכנולוגיה ולהתעדכן בכל הקשור לנושא הייצור היבש.

סגור
תאריכים: 
  • 25/01/2021
  • 26/01/2021
מיקום הקורס: הקורס יועבר באמצעות Zoom
משך הפעילות: יום עיון מפוצל לשני מפגשים מקוונים באמצעות Zoom
שעות: 12:30 - 09:00
נקודות זכות: 1
שפת הקורס: עברית

עלות הקורס: ₪1,700 + מע"מ
ההרשמה המוזלת נסגרה
יש לך מנוי? מגיעה לך הנחה נוספת!

יש לך שאלה? יש לנו את כל התשובות

מה תכני הקורס?

  • סקירת סוגי הכנות רוקחיות מוצקות
  • סקירת שלבי תהליך הייצור היבש
  • גרנולציה – עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • טבלטציה – עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • קפסולציה – עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • ציפויים – עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • אריזה – עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • הקמת מעבדת פיתוח מוצקים – ציוד, מכשור, מטרות
  • עקרונות מנחים ושיקולים לפני ביצוע פרויקט
  • אספקטים חשובים של GMP ביצור יבש
  • תשתיות נדרשות לייצור

למי זה מתאים?

  • מנהלי יצור
  • מהנדסי תהליך
  • רוקחים
  • עובדי יצור ומפעילים
  • אנשי איכות מתעשיית הפארמה והביוטק

מה אקבל מכך בפועל?

  • הכרות עם תחום הייצור היבש בתעשייה הפארמצבטית ותוספי התזונה
  • הבנת העקרונות המדעיים עליהם מבוסס הייצור היבש- גרנולציה, טבלטציה, קפסולציה, ציפוי ואריזה
  • הכרת עם טכנולוגיות הייצור היבש: מטרות, השוואה, יתרונות וחסרונות
  • הבנת צרכים לקראת פרויקט הקמה של מעבדת פיתוח ומחלקה לייצור יבש של גרנולטים, טבליות וקפסולות

מי מעביר את הקורס?

ערן יונה
מנהל חברת Bio-Chem יועץ GxP, איכות וואלידציה בעל ניסיון תאורטי
קרא עוד

הוספת תגובה

אנא חזרו אלי