יצור יבש ומוצקים
טכנולוגיית יצור טבליות, קפסולות וגרנולט


תאריך: 9 נובמבר 2016
מיקום הקורס: משרדי ביופורום, גולדה מאיר 3, נס ציונה. קומה 4
מידע כללי
משך הפעילות: יום לימודים מלא
שעות:  09:00-17:00
עלות: 1750 ש"ח + מע"מ
נקודות זכות: 1
מק''ט: 16273
שפת הקורס: עברית
על הקורס
מוצרים פארמצבטיים ותוספי מזון, ברובם המכריע, שייכים לתחום הייצור היבש והמוצקים. צורות מתן רוקחיות כגון טבליות, כמוסות, אבקות הינן האופציות הפשוטות והמועדפות בקרב  אנשי הפיתוח/פורמולטורים, מפעלי הייצור ומשתמשי הקצה.
מוצרים השייכים לקבוצת הייצור היבש והמוצקים מתאפיינים ביתרונות רבים, כגון:
נוח לנשיאה, קל לזיהוי, נוח לנטילה, יציבות וחיי מדף ארוכים, עלויות ייצור ושינוע נמוכות יחסית ועוד...
מוצרים רבים מיוצרים כיום בשיטת הייצור היבש, ביניהם מוצרים שמספקים שחרור מושהה, איטי או מבוקר של חומרים פעילים לתוך הדם, שילוב של חומרים פעילים שונים בטבליה אחת וכדומה.
הקורס יאפשר למשתתפים להרחיב ידע, להבין יתרונות וחסרונות של כל טכנולוגיה ולהתעדכן בכל הקשור לנושא הייצור היבש.
קהל היעד
  • מנהלי יצור
  • מהנדסי תהליך
  • רוקחים
  • עובדי יצור ומפעילים
  • אנשי איכות מתעשיית הפארמה והביוטק
יצור יבש ומוצקים
טכנולוגיית יצור טבליות, קפסולות וגרנולט
התועלת שתופק
  • הכרות עם תחום הייצור היבש בתעשייה הפארמצבטית ותוספי התזונה
  • הבנת העקרונות המדעיים עליהם מבוסס הייצור היבש- גרנולציה, טבלטציה, קפסולציה, ציפוי ואריזה
  • הכרת עם טכנולוגיות הייצור היבש: מטרות, השוואה, יתרונות וחסרונות
  • הבנת צרכים לקראת פרויקט הקמה של מעבדת פיתוח ומחלקה לייצור יבש של גרנולטים, טבליות וקפסולות.
השאר פרטים למידע נוסף
  • שם מלא
  • דוא''ל
  • טלפון
  • הערות
  • שלח
תכני הקורס
  • סקירת סוגי הכנות רוקחיות מוצקות
  •  סקירת שלבי תהליך הייצור היבש
  • גרנולציה- עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • טבלטציה- עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • קפסולציה- עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • ציפויים- עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • אריזה- עקרונות, מטרות, טכנולוגיות, יתרונות, חסרונות
  • הקמת מעבדת פיתוח מוצקים- ציוד, מכשור, מטרות
  • עקרונות מנחים ושיקולים לפני ביצוע פרויקט
  • אספקטים חשובים של GMP ביצור יבש
  • תשתיות נדרשות לייצור
אודות המרצה

מר ערן יונה

מנהל חברת Bio-Chem יועץ GxP, איכות וואלידציה בעל ניסיון תאורטי ומעשי של למעלה מ 15 שנה בתחומי המחקר, טכנולוגיות, ניהול ייצור ותפעול, פיתוח תהליכים, מצוינות תפעולית וואלידציה.
לפרטים נוספים אנא לחצו כאן


קורסים נוספים של אותו המרצה
לומדים אצלנו