פיתוח תהליכי ייצור וגימלון בביוריאקטורים


תאריך: 26 דצמבר 2018
מיקום הקורס: משרדי ביופורום, גולדה מאיר 3, נס ציונה. קומה 4
מידע כללי
משך הפעילות: יום לימודים מלא
שעות:  9:00-17:00
עלות: 1,850 ש"ח + מע"מ
נקודות זכות: 1
מק''ט: 18895
שפת הקורס: עברית
על הקורס
פיתוח של תהליכי ייצור בביוטכנולוגיה ובביופרמצבטיקה וגימלון תהליכי ייצור תוך שימוש בשיטות מדעיות וסטטיסטיות וביישום ה- QbD (Quality by Design) בשלבי הפיתוח.
דרישות מוקדמות: ידע בביוטכנולוגיה, ורקע בסיסי בביוריאקטורים.
קהל היעד
טכנאים, מהנדסים, מדענים, מנהלי פיתוח, מנהלי ייצור ואבטחת איכות העוסקים בפיתוח תהליכי ייצור בביוריאקטורים ובפרמנטציה של חיידקים, שמרים, תאי צמח ותאים אנימליים.
פיתוח תהליכי ייצור וגימלון בביוריאקטורים
התועלת שתופק
הכרה מעמיקה והבנה של הדרישות הרגולטוריות לפיתוח תהליכי יצור מבוקרים ומוסדרים ויישום של QbD (Quality by Design), מחייבות הכרה והבנה של דרישות והערכות נאותה ליישומן.
במהלך יום העיון נדון בשיטות של פיתוח וגימלון של תהליכים במטרה לספק מענה מובנה לדרישות של רשויות הבריאות בארץ וברחבי העולם בנושא הגימלון
השאר פרטים למידע נוסף
  • שם מלא
  • דוא''ל
  • טלפון
  • הערות
  • שלח
תכני הקורס
  • פרמטרים חשובים בפרמנטציה, מטבוליזם וניתוח תהליכי ייצור בביוריאקטורים (חישוב מתקדם של פעילות ספציפית ונפחית, צריכת מטבוליטים, חישוב מתקדם של  PDT, PDL, μ, α).
  • דינמיקה של נוזלים וגזים - ערבול וכוחות גזירה, חישוב זרימה למינרית וטורבולנטית, חישוב Tip speed, Mixing time, P/V. מעבר חמצן במדיום, קביעת קבוע מעבר חמצן (kLa), קביעת צריכת חמצן (OUR).
  • בקרת PID.
  • גימלון תהליכים – הפרמטרים החשובים בגימלון תהליכים. האתגרים שמעמיד גימלון התהליך.
  • בעיות שכיחות בפיתוח וגימלון תהליכי ייצור – דיון בקבוצה.
אודות המרצה

ד"ר יהושע (שוקי) אלוני

לד"ר יהושע אלוני ניסיון רב שנים (מעל 30 שנה) בתעשייה הביוטכנולוגית ובתעשיית הביופארמה, בייצור, פיתוח וגימלון תהליכים ביוטכנולוגיים. לאחר סיום הדוקטורט בביוכימיה באוניברסיטה העברית, הוא עשה פוסט-דוקטורט בארה"ב בפרמנטציה של חיידקים. לאחר חזרתו ארצה עבד בויטמד תעשיות פרמצבטיות כמיקרובולוג מפעלי ולאחר מכן באינטרפארם (Serono, Merck) כמנהל המחלקה לפיתוח תהליכים, בפיתוח וייצור תרופות חדשניות בחיידקים ובתאים אנימליים.
לפרטים נוספים אנא לחצו כאן


לומדים אצלנו